• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Gelukkig Leidinggeven - versterk jezelf en je organisatie

Gepubliceerd op: 25-04-2018

Zeg eens eerlijk: waar wil je als leidinggevende nu echt naartoe? Heb je nagedacht over waar je staat op dit moment? Over hoe je meer zou kunnen groeien in je mooie vak? Borrelt bij jou met regelmaat de vraag op wat er nu precies voor nodig is om jou, je team of organisatie naar een hoger plan te tillen?

Het succes van de organisatie hangt af van gelukkige en vitale medewerkers, dat is niet zo nieuw. Hoe krijg én houd je als leider/manager je mensen gemotiveerd, energiek, en hoe leid je processen en samenwerking in een organisatie zo efficiënt en werkbaar mogelijk, zonder je eigen competenties en drive uit het oog te verliezen.

Worstel je met de vraag hoe je effectief leiding geeft zonder 'de baas' uit te hangen? Maak je je misschien (terecht) zorgen om (een hoog) ziekteverzuim binnen jouw organisatie? Blijf niet hangen in vragen, maar oriënteer je op 'nét even anders' leidinggeven.

Ontdek hoe je uit jouw team veel méér kunt halen door aan te sturen op Gelukkig Werken. Want als jij als leider plezier hebt met en in je werk, dan heeft dat per direct een positieve weerslag op het werkgeluk van je medewerkers. En op de organisatie. Kijk maar naar de onderzoekscijfers, die liegen er niet om.

Gelukkige medewerkers zorgen voor een hogere klanttevredenheid (12%), ze ervaren minder stress, zijn minder vaak ziek (afname van minstens 25%!), ze zijn productiever ( 37% extra!), energieker en ze zijn meer gemotiveerd. Ook daalt het verloop van deze gelukkig presterende medewerkers met ruim 60%. Zestig!

Onderpresterende medewerkers kosten volgens het CBS ruim 3,5 miljard euro vanwege onder meer langdurige burn-out klachten. Grijp in. Inspireer en motiveer daarom eerst jezelf als leider, en daarmee je team. Door te fine-tunen op gelukkig niveau, vergroot je je eigen leiderschapskwaliteiten en blijft je team meer gemotiveerd.

Succesbureau heeft diverse trainingsmogelijkheden gebundeld op gebied van leidinggeven, waaronder Gelukkig Leiderschap, met thema's als; - Veranderend Leiderschap, - Impact door persoonlijk contact, - Leiderschap- en teamcoaching en - Leidinggeven aan professionals.

  • Delen van deze thema's / onderwerpen zijn ook los ook als Masterclass te boeken, voor een inspiratiedag(deel), lezing of een workshop. Neem contact op en laat je inspireren.
  • Succesbureau's bekendste: De LTA - 3-daagse All-In Leiderschapstraining op Ameland.

Je wilt als leider een meer comfortabeler positie en met concrete aandachtspunten aan de slag. Mooi. Benut dan je talent en verantwoordelijkheden zo optimaal mogelijk om zo je team te motiveren naar succes. Gun jezelf die drie daagse dosis inspiratie, maak het verschil en trek die kar nu eens het Wad en het strand op, want dáár is het nooit 'kantoor'.

Meld je aan of neem contact op: 0623301360 / karin@succesbureau.nl 

Leiderschapstraining Ameland (LTA) - Succesbureau

Trainingsdata en inschrijven

Succesbureau, voor Werkgeluk en Leiderschap

Succesbureau is partner van het HappinessBureau

 

Foto: Richardt Kiewiet, Ameland (met toestemming).