• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Het is de hoogste tijd voor nieuwe business-perspectieven. Dat vindt u ook als leider. Daarom wilt u optimaliseren, motiveren en waar nodig duurzaam veranderen.  

Leiderschapstraining Ameland, de driedaagse trainingsreis van Succesbureau, bouwt met afwisselende thema's samen met u aan een steviger fundament voor uw organisatie. Centraal punt van de trainingsreis is effectief en gelukkig leidinggeven én anders communiceren.

De trainingsdagen met (interactieve) workshops, een boeiende gastspreker en zowel binnen- als buitenactiviteiten, wordt gecombineerd met concrete, direct toepasbare tools om leiderschap met werkgeluk binnen uw organisatie een enorme oppepper te geven. 

 

Training met impact

Uw medewerkers zijn hét kapitaal van uw organisatie. Wilt u uw team blijvend inspireren, dan betekent dat: vernieuwend schakelen. De training geeft u een doeltreffende kijk op veranderende zaken binnen uw business + people management.

Gelukkig leidinggeven

Succesbureau biedt leiderschaps- communicatie en hoger management trainingen. Ervaring leert dat trainingsinstrumenten met deze basis - en op Ameland écht los zijn van de dagelijkse beslommeringen - het meest krachtige effect hebben. 

 

 

Waarom deze training?


 

Leiderschap en bedrijfscultuur staan niet los van elkaar. Gemiddeld maken bedrijven 37 % meer winst als werknemers gelukkig zijn. Daarbij volgt een onderbouwde 35 % minder verzuim. De cijfers in onderstaande tabel laten niets aan deze overtuiging over.

- Bijna 5 keer betere prestaties 

- 22 % hogere scores op klanttevredenheid 

- 43 % meer productiviteit 

- 37 % meer effectiviteit en efficiency 

- 40 % minder personeelsverloop

Het aansturen op HR-processen en de controle hierop hebben vaak niet het gewenste effect. Succesbureau ontwikkelde met deze gegevens een 3-daagse (all-in!) trainingsreis, waarmee specifiek wordt ingegaan op wat anders leidinggeven kan opleveren voor uw organisatie. 

Wilt u tevreden medewerkers, verveelvoudiging van uw omzet, een betere marge en wilt u af van de klaag- en afwezigheidscultuur binnen uw team? Meld u zich nu aan via info@succesbureau.nl 


Uw verblijf

Luxe en all-inclusive 

 

Reflecteren, schakelen, bereiken

U wilt investeren in uw leiderschap en daarmee in uw organisatie. Gefeliciteerd met deze effectieve keuze. 

Voor uw komst sturen wij u een intakeformulier om u de meest effectieve training te bieden voor het maximum aan rendement uit onze training. Daarnaast krijgt u uitgebreide instructies voor uw trainingsreis.

Verheug u alvast.

  • Wij werken met groepsinteractie, maar ook met voldoende momenten voor individuele aandacht. De trainingsreis bestaat uit een deelnemersveld van max. 8 - 10 deelnemers. Aanmelden via: info@succesbureau.nl 

 

Dag 1

U stapt om 09.45 uur in Holwerd op de boot (of door Succesbureau geboekte watertaxi). Vanuit het dorp Nes wordt u per taxi vervoerd naar onze accommodatie. Voelt u zich welkom. 

10.45 uur  | U heeft een reis gemaakt, om aan succesvol leiderschap te werken. We beginnen daarom met de kennismaking, kraakverse koffie en thee, en uiteraard iets lekkers uit de Amelander keuken. 

11.45 uur | 'Gelukkig Leiderschap, communiceren en rendement'.  Deze training wordt verzorgt op een zeer exclusieve locatie.

13.15 uur | Lunch culinair -  Succesbureau levert u als deelnemer geen boterhammetje met kaas en een slap bouillonnetje, maar een uiterst zorgvuldig samengestelde, culinaire lunch.  

14.00 uur  Vernieuwend omgaan met weerstand, demotivatie, disfunctioneren, helikopterview, conflicthantering, delegeren en besluitvormingstechnieken.  Ook gaat u aan de slag met met het door Succesbureau ontworpen PBS- Business Model.      

17.00 uur - Diner

De leiderschap- en communicatietrainingen op Ameland zijn volledig 'all in'. Hotelovernachtingen, álle maaltijden, de boottocht, de parkeerkosten voor uw auto, taxi-vervoer, hapje - drankje, terrassen, Amelander lekkernijen, e-bikes, taxi- en busritten op het eiland. Geen zorgen, genieten, beleven en met plezier werken aan vernieuwend leiderschap.

Met de training van Leiderschapstraining Ameland gunt u uzelf én uw organisatie het beste. Succesbureau staat garant voor het beste voor u. En dat mag ontspannen gevierd worden. U vertoeft tenslotte op het mooiste waddeneiland.

Dag 2

09.30 uur | Een trainingsdag vol verassingen, waaronder een bevlogen en inspirerende gastspreker, én uitdagende outdoor-activiteiten.

Door inzicht te krijgen in uw eigen leiderschap en functioneren, ontstaan kansen om gedragspatronen te veranderen en oude patronen te doorbreken. Hiermee gaan we, op zeer bijzonder wijze, aan de slag. 

12.30 uur |  Lunch culinair

13.30 uur | We gaan van debat naar dialoog, van inzichten naar inspiratie. Een gelukkig leider is in balans en meer marktgericht. Dat blijkt een lineaire relatie. Deze georiënteerde houding kan bijdragen aan meer voldoening en zingeving in uw werk (werkplezier). Daarnaast besteden we aandacht aan de balans russen werk en privé en aan uw vitaliteit.

17.00 uur | Diner

18.30 uur Fietsen, wandelen, slenteren door de dorpen, de vuurturen aanschouwen, genieten van een strandwandeling: het kan allemaal en wat u wilt. Een drankje of een Amelander koffie doen op een van de vele (ook 's winters overdekte én verwarmde) terrassen die Ameland rijk is: All inclusive is wat Succesbureau biedt. Onze trainingen staan bekend om de no-nonsense aanpak, en het totaal ontzorgen van de deelnemers.  

   

Dag 3

09.00 uur | U als individu. U ontdekt als leider hoe u meer kunt aansturen op gevoel van autonomie en competentie. Effectief in de ontwikkeling naar Werkgeluk in de natuur... Laat u verassen.

12.15 uur | Lunch culinair, uitreiking van deelnamebewijs en afscheid 

14.00 uur | De taxi brengt u naar de haven in Nes, voor de boot van 14.45 uur weer naar Holwerd. De kans is echter groot dat u langer op 't eiland wilt vertoeven. 

 

 

  • We zien u graag terug tijdens een van onze nascholing, incompany of Gelukkig Werken trainingen, workshops, masterclasses en communicatietrainingen.
  • Leiderschapstraining Ameland is een onderdeel van het uitgebreide programma van Succesbureau, dat bedrijven en organisaties adviseert en ondersteunt bij het vergroten van werkgeluk voor teams en managers, in zowel kleine als grote organisaties.

 

 

    

 

"Het pad van leiderschap ontstaat door er op te lopen"

 

Data & investering


 

Data trainingsreizen 2024

17-18-19 april  / 15-16-17 mei  / 19-20-21 juni     - VOL 
11-12-13 september  -  Nog vier plaatsen beschikbaar 
9-10-11 oktober         -  Nog vier plaatsen beschikbaar

 

  

De driedaagse leiderschapstraining op Ameland is all-inclusive

Twee keer overnachting in individuele kamer. Alle maaltijden, trainingsmaterialen, overtocht boot, parkeerkosten, taxi- en busvervoer op/rond het eiland, hapjes, drankjes, in- en outdoor-activiteiten.

De investering *:  incl. intake, Business Map, materiaal- en arrangementskosten, bedraagt € 3.250,- p.p. (ex. 21% btw). 

 

 

  • De trainingen zijn uitermate geschikt voor (HR)managers, ondernemers en beleidsmedewerkers, voor de individuele medewerker die wil ontdekken hoe gelukkiger werken in zijn/haar organisatie vergroot kan worden, en voor hen die met tools en, systemen en interventies kunnen implementeren waarmee grip op hun eigen leiderschap en het geluk van medewerkers (in organisaties) meet- en toetsbaar kan worden bevorderd. 
  • Het belang van betrokken leiders ervaren met een samengesteld team op Ameland op andere dagen? Succesbureau levert strak maatwerk. Vraag de offerte aan voor de mogelijkheden. info@succesbureau.nl 
  • Eventuele overnachtingen voorafgaand of na de trainingsreis kunt u desgewenst ook via ons boeken.

 

Wie en wat


 

 

Karin Rixt

Karin is een nuchtere Noorderling, een frisdenker. Naast communicatiekracht, werkgelukdeskundige, coach en schrijver, is ze eigenaar van Succesbureau. Sinds 2010 verzorgt ze af en toe schrijftretraites en sinds 2017 verzorgt ze trainingen, werkgeluk-workshops, changemanagement, leiderschap- en communicatiereizen op onder meer Ameland.

info@succesbureau.nl 

Mobiel: 06 - 23 30 13 60

 

             

 info@succesbureau.nl

 Twitter @LTAtrainingen of  @Succesbureau6 

                  

Macro alias: SharedSocialShare

 

Colofon
Editor: Karin Smalbil
Foto's Ameland - met toestemming: Terreinopzichter en kunstschilder Richardt Kiewiet, foto's hotel: Hotel Nobel Ballum
Foto Karin Rixt Smalbil door Niene's Moodlab 
All rights reserved ©
  • Succesbureau adviseert en ondersteunt bedrijven en organisaties die werkgeluk willen vergroten en willen toepassen als bedrijfsmodel. Dit doet Succesbureau middels het geven van advies, training, coaching, het doen van onderzoek, het publiceren van artikelen, het geven presentaties en het organiseren van belangrijke events over Werkgeluk, Communicatie & Gelukkig Leiderschap.