• darkblurbg
 • darkblurbg
 • darkblurbg
Het is de hoogste tijd voor nieuwe business-perspectieven. Leiderschapstraining Ameland, de driedaagse trainingsreis van Succesbureau, bouwt met afwisselende thema's samen met u aan een steviger fundament voor uw organisatie. Centraal punt: uitnodigend en gelukkig leidinggeven door inzicht, doorzicht en uitzicht.
De trainingsdagen met (interactieve) workshops, gastspreker(s), binnen- en buitenactiviteiten is gecombineerd met concrete, direct toepasbare tools om leiderschap met werkgeluk binnen uw organisatie een enorme boost te geven. 
Leiders hebben voortdurend te maken met complexe context, veranderende ontwikkelingen en de vitaliteit van medewerkers. Tijdens deze unieke trainingsdagen begeleidt Succesbureau leidinggevenden van systeemblindheid naar systeeminzicht. We gaan aan de slag met medeverantwoordelijkheid voor onderlinge verhoudingen en betere resultaten.
Training met impact
Uw medewerkers zijn hét kapitaal van uw organisatie. Wilt u uw team blijvend inspireren, dan betekent dat vernieuwend schakelen tussen bereiken en sturen. De training geeft u een doeltreffende kijk op veranderende zaken binnen uw business. 
Leidinggeven begint bij anders communiceren
Succesbureau biedt krachtig ontwikkelde leiderschaps- en hoger management trainingen, met de focus op accurate aanpak en doeltreffendheid. Trainingsinstrumenten met deze basis - en op Ameland écht los zijn van de dagelijkse beslommeringen - hebben een enorm krachtige effect. Voelt u zich welkom!
U leert tijdens deze onvergetelijke reis intensief uw eigen leiderschapskwaliteiten scherper te toetsen, en cijfermatig onderbouwde resultaten toe te passen voor een zo hoog mogelijk rendement. 
Waarom deze training?

Leiderschap en bedrijfscultuur staan niet los van elkaar. Gemiddeld maken bedrijven 37 % meer winst als werknemers gelukkig zijn. Daarbij volgt een onderbouwde 35 % minder verzuim.
De cijfers laten niets aan deze overtuiging over.
- Bijna 5 keer betere prestaties 
- 22 % hogere scores op klanttevredenheid 
- 43 % meer productiviteit 
- 37 % meer effectiviteit en efficiency 
- 40 % minder personeelsverloop
Het aansturen op HR-processen en de controle hierop hebben vaak niet het gewenste effect. Mensen worden niet gelukkiger van een gestroomlijnd werkproces en van een bonus hier en daar. Complimenten en waarderingen die worden uitgesproken worden veelal positiever ontvangen. Deze opstekers blijven ook langer hangen. Dit resulteert in (meetbare én toetsbare) betere bedrijfsresultaten.
Succesbureau ontwikkelde met deze gegevens een 3-daagse (all-in!) trainingsreis waarmee specifiek wordt ingegaan op het type leiderschap dat u vertoont, wat u uitstraalt naar de mensen binnen uw organisatie, naar de invloeden daarvan op uw bedrijf en uw medewerkers én wat uitnodigend leidinggeven oplevert. 
Wilt u tevreden medewerkers, verveelvoudiging van uw omzet, een betere marge en wilt u af van de klaag- en afwezigheidscultuur binnen uw team? Meld u zich dan nu aan. 

Uw verblijf
'Ver weg van de dagelijkse beslommeringen, dichtbij succesvol en gelukkig leiderschap'

 

U wilt investeren in uw (persoonlijk) leiderschap en daarmee in uw organisatie. Gefeliciteerd met de meest effectieve keuze. Wij heten u van harte welkom.
Voor uw komst sturen wij u een intakeformulier om u de meest effectieve training te bieden voor het maximum aan rendement uit onze training. Verheug u alvast.
 • Wij werken met groepsinteractie, maar er zijn voldoende momenten voor individuele aandacht. De trainingsreis bestaat uit een deelnemersveld van max. 8  deelnemers. Meer weten? info@succesbureau.nl 
 
Dag 1
U stapt in Holwerd op de boot van 09.45 uur. Aangekomen in het Amelander dorp Nes wordt u per taxi vervoerd naar onze accommodatie. Voelt u zich van harte welkom. 
10.30 uur  | Ontvangst, kennismaking, bagage naar hotelkamer -  We beginnen met kraakverse koffie en thee, en uiteraard iets lekkers uit de Amelander keuken. 
11.45 uur | We starten de training met 'Uitnodigend leiderschap en rendement'.  Karin verzorgt deze training op een exclusieve locatie.
13.00 uur | Lunch culinair -  
13.45 uur  Vernieuwend kunnen omgaan met weerstand, demotivatie, disfunctioneren, helikopterview, conflicthantering, delegeren. Vorm een beeld van uw eigen stijl van leidinggeven. Gedragsbewustzijn en hoe u overkomt op anderen. U ontvangt tools en toepasbare theorieën over communicatie, interactie en situationeel leidinggeven en ook het effectief coachen met invloed zonder macht. U gaat daarbij aan de slag met met het door Succesbureau ontworpen PBS6- Business Model.       
17.00 uur | Diner - 
Onze leiderschapstrainingen zijn 'all in'. En daarmee bedoelen wij werkelijk all-in: hotelovernachtingen in Hotel Nobel, alle maaltijden, de boottocht, de parkeerkosten van uw auto, taxi-vervoer, hapje - drankje, terrassen, Amelander lekkernijen, e-bikes, taxi- en busritten op het eiland. Geen zorgen. Genieten, beleven, doen!
Met deze training gunt u uzelf het beste. Succesbureau staat garant voor het beste voor u. Vier dat. U vertoeft tenslotte op het mooiste Waddeneiland van Nederland. 
Dag 2
09.30 uur | Na een heerlijk ontbijt. Een trainingsdag vol verassingen, waaronder een inspirerende gastspreker en uitdagende outdoor-activiteiten.
Door inzicht te krijgen in uw eigen persoon, leren over groepsdynamica en groepsontwikkeling, leiderschap en functioneren, ontstaan kansen om oude patronen te doorbreken. Hiermee gaan we, op zeer bijzondere wijze, aan de slag. Met elkaar leren betekent ván elkaar leren. Door afscheid te nemen van ingesleten gewoonten kun je samen experimenteren met ander (nieuw) gedrag. 
12.30 uur |  Lunch culinair
13.30 uur | We gaan van debat naar dialoog, van inzicht naar inspiratie. Een gelukkig leider is in balans en meer mensgericht. Dat blijkt een lineaire relatie. Deze georiënteerde houding kan bijdragen aan meer voldoening en zingeving in uw werk (plezier). Daarnaast besteden we aandacht aan leidinggeven met je hoofd én hart en de balans tussen werk en privé. 
17.30 uur | Diner
18.30 uur Fietsen, wandelen, slenteren door de dorpen, de vuurturen aanschouwen, een strandwandeling, een drankje of een Amelander koffie (met Nobeltje...) nuttigen op de vele (ook 's winters overdekte én verwarmde) terrassen: All inclusive is wat wij bieden.   
Dag 3
09.00 uur | Ontbijt - De ideale stijl van leidinggeven lijkt niet te bestaan, maar wel de behoeften van u als individu. U ontdekt als leider meer aan te sturen op gevoel van autonomie en competentie. U ontwikkelt uw eigen persoonlijke leiderschap en bekwaamt zich als leidinggevende. Een training in de natuur is daar onderdeel van... Laat u verassen.
12.45 uur | Lunch culinair - uitreiken deelnamebewijs - afscheid
14.00 uur | De taxi brengt u naar Nes, voor de boot van 14.30 uur weer terug naar Holwerd. De kans is echter groot dat u langer op 't eiland wilt vertoeven... 
 • We zien u graag terug tijdens een van onze nascholing, incompany of Gelukkig Werken trainingen, workshops, masterclasses of events.
 • Leiderschapstraining Ameland is een onderdeel van het uitgebreide programma van Succesbureau, dat bedrijven en organisaties adviseert en ondersteunt bij het vergroten van werkgeluk voor teams en managers, in kleine en in grote organisaties.
Trainingsdata 2024 & investering (minimaal 5 en maximaal 8 personen)
 • 17-18-19 april / 15-16-17 mei / 19-20-21 juni - VOL
 • 11-12-13 september - Nog vier plaatsen beschikbaar
 • 9-10-11 oktober - Nog vier plaatsen beschikbaar

De investering, inclusief intake, Travel Map, PBS- Business Map, materiaal- en arrangementskosten, bedraagt € 3.250,- p.p. (ex. 21% btw).
Wilt u met vier of méér personen/collega's uit één organisatie/team boeken? Neem contact op voor de mogelijkheden: info@succesbureau.nl
 
 • De trainingen zijn uitermate geschikt voor (HR)managers, interne en interim leiders en procesbegeleiders van organisatieveranderingen, ondernemers en beleidsmedewerkers en voor individuele medewerkers die willen ontdekken hoe gelukkiger werken in zijn/haar organisatie vergroot kan worden, en voor hen die met tools en, systemen en interventies kunnen implementeren, waarmee grip op hun eigen leiderschap en het geluk van medewerkers (in organisaties) meet- en toetsbaar kan worden bevorderd.
 • Bij deze training is het nuttig dat u enige ervaring hebt met de werking van systemisch werken en/of organisatieopstellingen. Omdat Succesbureau onder meer deze methode gebruikt voor het helder krijgen van patronen. 
 • Het belang van betrokken leiders ervaren met een samengesteld team op een andere locatie of op andere dagen? Succesbureau levert maatwerk. Vraag de offerte aan voor de mogelijkheden. Meerder leiders uit één organisatie en samen de reis boeken? Succesbureau biedt u dan een bijzonder tarief. 
 • Eventuele overnachtingen voorafgaand of aansluitend aan de trainingsreis kunt u ook via ons boeken. karin@succesbureau.nl / 0623301360. 
Karin 

Is eigenaar van Succesbureau en van Leiderschapstraining Ameland. Een energieke geest, die lef en gezond verstand combineert.
Als coach, trainer en journalist dacht ze al buiten kaders, als communicatie-expert werd dat haar vak. Ze is een enthousiasmerende en resultaatgerichte trainer met een passie voor Gelukkig Werken en Gelukkig Leiderschap. Gezamenlijk met teams, werkgevers en management, bouwt ze aan een fundamentele stap voorwaarts. Het is namelijk de hoogste tijd voor nieuwe business-perspectieven. Opgegroeid in het Toscane van Groningen, besteed ze haar vrije tijd aan haar gezin en vrienden, en is dol op rauwe bluesmuziek, Friese paarden en een lekker hapje eten. Ze biedt trainingen, Gelukkig Werken- workshops, HRM- trainingen, leiderschaps- en communicatiereizen en retraites, waaronder ook schrijfretraites.    
info@succesbureau.nl 
Mobiel: 06 23 30 13 60

              

ColofonEditor: Karin Rixt Smalbil. Foto's Ameland - met toestemming - Terreinopzichter en kunstschilder Richardt Kiewiet, foto's hotel - met toestemming: Hotel Nobel Ballum. 
Foto Karin (privébezit) door Niene's Moodlab All rights reserved ©
 • Succesbureau ondersteunt bedrijven en organisaties die werkgeluk willen vergroten en willen toepassen als bedrijfsmodel. Succesbureau adviseert, traint, coacht, doet onderzoek, publiceert artikelen, presenteert en organiseert events rondom Werkgeluk & Gelukkig Leiderschap.