• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

U wilt investeren in Gelukkig Leiderschap en daarmee in uw organisatie.

Gefeliciteerd met de meest effectieve keuze.

Voor uw komst stuurt Succesbureau u een intakeformulier om u de meest effectieve training te bieden voor het maximum aan rendement uit de trainingsreis. Daarnaast krijgt u uitgebreide instructies voor uw trainingsreis. Verheug u alvast.

 

  • Wij werken met groepsinteractie, maar ook zijn er voldoende momenten voor individuele aandacht. De trainingsreis bestaat uit een deelnemersveld van max. 8 - 10 deelnemers.
  •  Aanmelden via info@succesbureau.nl 

 

Dag 1

U stapt om 09.45 uur in Holwerd op de boot of op de supersnelle watertaxi. Vanuit het dorp Nes wordt u per taxi opgehaald en vervoerd naar de bijzondere accommodatie. Voelt u zich van harte welkom. 

10.45 uur  | Ontvangst plus kennismaking - U heeft een reis gemaakt, om aan succesvol leiderschap te werken. We beginnen dan ook met kraakverse koffie en thee, en uiteraard iets lekkers uit de Amelander keuken. 

11.45 uur | We starten de training met 'Gelukkig leiderschap en rendement', op een exclusieve locatie; een gerestaureerd en authentiek verbouwd Amelander kerkje, op loopafstand van waar u logeert, eet, geniet en de training beleeft.

13.00 uur | Lunch culinair -  Wij leveren u geen boterhammetje met kaas, maar een uiterst zorgvuldig samengestelde, culinaire lunch.  

13.45 uur  Vernieuwend kunnen omgaan met weerstand, demotivatie, disfunctioneren, helikopterview, conflicthantering, delegeren en besluitvormingstechnieken. Ook gaat u aan de slag met met het door Succesbureau ontworpen PBS- Business Model. Gelukkig leidinggeven is een vaardigheid.      

17.00 uur 

De hoogste tijd voor het diner. Onze leiderschapstrainingen zijn 'all in'. En daarmee bedoelt Succesbureau werkelijk alles: hotelovernachtingen in Hotel Nobel, alle maaltijden, de boottochten, de parkeerkosten van uw auto, taxi-vervoer, hapje - drankje, terrassen, Amelander lekkernijen, fietsen, taxi- en busritten op het eiland. Geen zorgen, maar genieten en beleven.

Met de training van Leiderschapstraining Ameland gunt u uzelf het beste. Succesbureau staat garant voor het beste voor u. En dat mag ontspannen gevierd worden. U vertoeft tenslotte op het mooiste Waddeneiland.

 

Dag 2

09.00 uur | Na een heerlijk ontbijt. Een trainingsdag vol verassingen, waaronder een bevlogen en inspirerende gastspreker en daarnaast uitdagende outdoor-activiteiten.

Door inzicht te krijgen in uw eigen persoon, leiderschap en functioneren, ontstaan kansen om gedragspatronen te veranderen en oude patronen te doorbreken. Hiermee gaan we, op zeer unieke wijze, aan de slag. 

12.30 uur |  Lunch culinair

13.30 uur | We gaan van inzichten naar inspiratie. Een gelukkig leider is in balans en meer marktgericht. Dat blijkt een lineaire relatie. Deze georiënteerde houding kan bijdragen aan meer voldoening en zingeving in uw werk (werkplezier). Daarnaast besteden we aandacht aan de balans russen werk en privé en aan uw vitaliteit.

17.30 uur | Diner

18.30 uur Fietsen, wandelen, slenteren door de dorpen, de vuurturen aanschouwen, genieten van de zee en/of een strandwandeling: het kan allemaal. Een drankje of een Amelander koffie doen op een van de vele (ook 's winters overdekte én verwarmde) terrassen die Ameland rijk is: All inclusive is wat wij bieden. Onze trainingen staan bekend om de no nonsense-aanpak, en het totaal ontzorgen van de deelnemers.  

   

Dag 3

09.00 uur | Na weer een zalig ontbijt. Leiderschap en de behoeften van u als individu. U ontdekt als leider om meer aan te sturen op gevoel van autonomie. Zo helpt u uw team effectief in hun ontwikkeling naar succesvol Werkgeluk. Interactieve workshops en een training in de natuur is daar onderdeel van... Laat u verassen.

12.30 uur | Lunch culinair, uitreiking certificaat en afscheid

13.45 uur | De taxi brengt u naar de haven van Nes voor de boot van 14.30 uur weer naar Holwerd. De kans is echter groot dat u langer op 't eiland wilt vertoeven...

 

 

  • We zien u graag terug tijdens een van onze nascholing, incompany of Gelukkig Werken trainingen, workshops, masterclasses of events.
  • Leiderschapstraining Ameland is een onderdeel van het uitgebreide programma van Succesbureau, dat bedrijven en organisaties adviseert en ondersteunt bij het vergroten van werkgeluk voor teams en managers. in kleine en grote organisaties.