• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Trainingsdata & investering


 

Trainingsdata & investering (minimaal 4 en maximaal 8 personen)

8-9-10 september (max 8 pers.)      - nog 4 plaatsen vrij

10-11-12 november (max. 8 pers.)  - nog 5 plaatsen vrij

9-10-11 maart 2022 (max 8 per.)   - nog 6 plaatsen vrij

De Leiderschapstraining op Ameland is all-inclusive. Twee overnachtingen (individuele kamer) - Alle maaltijden - Trainingsmaterialen - Overtocht boot - Parkeerkosten - Taxi- en busvervoer op en rond het eiland - Hapjes, drankjes - In- en outdoor-activiteiten - Gastsprekers. De investering, inclusief intake, Travel Map, PBS- Business Map, alle materiaal- en arrangementskosten bedraagt € 2.475,- p.p. (ex. 21% btw.)
Boekt u vóór 1 juli 2020, dan ontvangt u een korting van 20%.  
  • De trainingen zijn uitermate geschikt voor (HR)managers, interne en interim leiders en procesbegeleiders van organisatieveranderingen, ondernemers en beleidsmedewerkers en voor individuele medewerkers die willen ontdekken hoe gelukkiger werken in zijn/haar organisatie vergroot kan worden, en voor hen die met tools en, systemen en interventies kunnen implementeren, waarmee grip op hun eigen leiderschap en het geluk van medewerkers (in organisaties) meet- en toetsbaar kan worden bevorderd.
  • Bij deze training is het nuttig dat u enige ervaring hebt met de werking van systemisch werken en/of organisatieopstellingen. Omdat Succesbureau onder meer deze methode gebruikt voor het helder krijgen van patronen. 
  • Het belang van betrokken leiders ervaren met een samengesteld team op een andere locatie of op andere dagen? Succesbureau levert maatwerk. Vraag de offerte aan voor de mogelijkheden. Meerder leiders uit één organisatie en samen de reis boeken? Succesbureau biedt u dan een bijzonder tarief. 
  • Eventuele overnachtingen voorafgaand of aansluitend aan de trainingsreis kunt u ook via ons boeken. karin@succesbureau.nl / 0623301360. 

 

 

De driedaagse leiderschapstraining op Ameland is all-inclusive

Twee keer overnachting in individuele kamer. Alle maaltijden, trainingsmaterialen, overtocht boot, parkeerkosten, taxi- en busvervoer op/rond het eiland, hapjes, drankjes, in- en outdoor-activiteiten.

De investering, inclusief intake, Travel Map, PBS- Business Map, materiaal- en arrangementskosten, bedraagt € 2.475,- p.p. (ex. btw.)

Info en aanmelden: karin@succesbureau.nl